(In English below)

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus puhuttavat nyky-yhteiskunnassa. Evankelis-luterilaisen kirkon piirissä nämä ovat entistä enemmän esillä eri näkökulmista, olipa kyse naispappeudesta tai vihkioikeudesta. Keskeisenä teemana luennolla on Raamattuun kirjoitetut Jeesuksen opetukset ihmisen arvosta ja suhteesta toisiin ihmisiin. Samalla tutustutaan myös feministiseen teologiaan. 

Luennon järjestää Spektri ry., joka on Turun sateenkaariopiskelijoiden yhdistys. Luento on kuitenkin kaikille avoin, joten yhdistyksen (tai minkään uskontokunnan) jäsenyyttä tai yksilön sateenkaarevuutta ei edellytetä.

Luennon pitää oppilaitospappi, TM, FM Mia Pusa torstaina 25.10. klo 18.00 - 19.30. Tilaisuudessa on tarjoilu ja siksi pyydämmekin ennakkoilmoittautumista 24.10.2018 mennessä osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaOtUcllm1mfbQ0cMMhi22_6RTX401dZpeokpHJBrrF9AqGg/viewform?c=0&w=1

Luento kelpaa luentopasseihin ainakin seuraavissa Turun yliopiston oppiaineissa (sopivuus varmistettu henkilökunnan edustajilta):

- sosiaalitieteet
- sosiologia
- taloussosiologia
- sukupuolentutkimus
- uskontotiede

Lista voi täydentyä vielä. Voit kysyä mahdollisuutta omasta oppiaineestasi. Mikäli saat hyväksynnän listan ulkopuolisesta oppiaineesta, lähetä tieto yhdistyksen pj Jukka Väisäselle (jtvais@utu.fi). 

Luennon jälkeen vietämme iltaa hengaillen. Samalla voit liittyä Spektrin jäseneksi ja ostaa haalarimerkin.


A Finnish lecture on feminist theology and minority rights in evangelic lutheran christianity, followed by hanging out.


Mitä/What? - Otsikon mukainen luentopassiin kelpaava luento / A lecture in Finnish followed by hanging out

Missä/Where? - TYYn Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C

Milloin/When? - 25.10.2018, luento klo. 18, hengailua klo. 19.30 / Lecture at 18, hanging out at 19.30 o'clock

Facebook-tapahtuma/event: https://www.facebook.com/events/300747560756278/